Transport

Over ons

Transport Europa

Aalburg Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten door geheel Europa. Er wordt een dagelijkse lijndienst onderhouden tussen geheel Nederland en de regio Ammerland/Oldenburg in Duitsland.

 

Tevens zijn wij gespecialiseerd in groupage transport vanaf de regio Ammerland (Duitsland) naar voornamelijk Belgische en Franse bestemmingen. De betrouwbare afhandeling van de fustruil- en administratie aangaande de Deense (CC) Containers, is voor ons en voor onze klanten van enorm belang. Omdat wij transparant en accuraat met onze administratie om gaan, hebben wij inmiddels een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

Vaste vervoerders

Door de inzet van vaste vervoerders, waarmee wij al vele jaren samenwerken, beschikken wij over een breed aanbod transportmateriaal en transportmogelijkheden. Door deze grootschalige inkoop en samenwerking kunnen wij scherpe tarieven aanbieden . Laat u overtuigen en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden , wij nemen graag het complete logistieke proces voor u uit handen.

Unique selling points

30 jaar ervaring
Bloemen en planten
Binnen- en buitenland
Vaste vervoerders